HAVEL Oy

Yritysilmeet toimivat kolmelle kohderyhmälle kotona ja maailmalla

Hassinen Veljekset Oy on muovisuojaspiraaleihin, metsäkoneiden työkaluihin ja yksityisen veneilyn tarvikkeisiin erikoistunut perheyritys.

Yrityksen ilme kaipasi ajantasaistamista ja kansainvälisille markkinoille suunnattua otetta. Kaikilla kolmella tuoteperheellä on erilaiset markkinat, joten yrityksille ja tuoterändeille luotiin omat ilmeet. Niiden haluttiin erottuvan toisistaan mutta toimivan myös yhdessä.

Mitä teimme:

brändäys, visuaalinen ilme, logot, verkkosivut, mainosvideot, tuotekuvaukset, messukokonaisuudet

Kansainvälisillä markkinoilla erotutaan vakuuttuvalla ilmeellä ja monikielisillä verkkosivuilla

Havelin kansainvälisille tuotebrändeille Spiralille ja Mechanicsille tehtiin omat ilmeet ja verkkosivut, jotka toimivat viidellä kielellä (enlanti, saksa venäjä, ruotsi, suomi). Havel on kattobrändi, jonka ilmeen haluttiin olevan pelkistetty ja toimivan sekä kansainvälisillä että kotimaisilla markkinoilla yhdessä tuotebrändiensä kanssa. Tuotebrändeistä huokuu alan maskuliinisuus ja niissä on tunnistettavia viittauksia itse tuotteisiin. Sekä värit että muotokieli ammentavat tuotteista.

Mainostoimisto Joensuu
Mainostoimisto Joensuu

Havelin uusi ilme toimii entistä paremmin kansainvälisille markkinoille, josta yritys hakee kasvua. Ilme on saanut positiivista palautetta esimerkiksi messuilla, joita yritys kiertää ahkerasti

Kotimaan markkinoilla tuttua ja turvallista tuotiin tähän päivään.

Ranturi-tuoteperheen tuotteita myydään kotimaan markkinoille. Ranturi on hyvin tunnettu nimi kohderyhmänsä eli suomalaisten veneharrastajien keskuudessa. Siksi Ranturin ilmettä uudistettiin vain hyvin kevyesti: tuttu ja turvallinen tuotiin puhuttelemaan paremmin tämän päivän kuluttajaa. Myös Ranturi sai uudet verkkosivut ja esittelyvideon kuten muutkin Havelin brändit.

Messukokonaisuudet, jotka erottuvat massasta ja taipuvat moneen tilanteeseen.

Erilaisten alakohtaisten messujen kiertäminen on Havelille tärkeä tapa tavoittaa omat kohderyhmänsä. Havel on esillä Spiral- ja Mechanics-tuoteperheillään kansainvälisillä messuilla ja Ranturi-tuoteperheellään kotimaisilla messuilla. Suunnittelimme kaikille tuoteperheille näyttävät ja tyylikkäät messukokonaisuudet messupöydistä telttoihin asti. Messuilla pyörivät myös toteuttamamme tuotevideot.

Modulaarinen messukokonaisuus käy hyvin erityyppisiin paikkoihin. Messupaikat voivat vaihdella hyvin pienistä tiloista hyvin isoihin: aina kuudesta neliöstä useaan kymmeneen neliöön. Asiakas voi käyttää toteuttamaamme kokonaisuutta näissä kaikissa. Aikaa ja rahaa säästyy, kun asiakkaalla on valmiit materiaalit joka tilanteeseen.

Kiinnostuitko?
Saa soittaa.

Sampsa Geijer

Creative Director

Scroll to Top