Kiitoskauppa

Kustomoitu verkkokauppa josta hyvä mieli leviää

Kiitoskauppa tarjoaa yrityksille väylän tilata personoituja lahjakortteja, joilla muistaa asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita.

Hieno idea tarvitsi toteutukseensa monenlaisilla toiminnallisuuksilla varustetun, mutta helppokäyttöisen verkkopalvelun sekä tietenkin puhuttelevan ilmeen.

Mitä teimme:

Verkkokauppa, joka on helppokäyttöinen sekä lahjan antajalle että lunastajalle.

Kiitoskaupan verkkosivu ja verkkokauppa ovat saumattomat. Sekä lahjan ostopolku että lahjan lunastuspolku on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaisiksi. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä ja siirtymiä on pyritty välttämään.

Yritys tilaa haluamanlaisiaan lahjakortteja haluamansa määrän, jopa yli 1 000 lahjakorttia kerralla. Yritys voi personoida lahjakortit esimerkiksi logollaan. Lahjan saaja lunastaa lahjan koodin avulla. Kiitoskauppaa ei rakennettu valmiista palikoista, vaan monet toiminnallisuudet kustomoitiin asiakkaan tarpeisiin. Verkkokaupan teknisen toteutuksen tulee hallita isojakin tilausmääriä, sillä tilausvolyymit ovat suuria.

Projektin suurin haaste oli rakenteen ja toiminnallisuuksien hahmottaminen. Kävimme läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot käyttäjän kannalta: jos käyttäjä tekee näin, mitä tapahtuu? Polut on siis huolellisesti suunniteltu. Ja hyvin onnistuneetkin.

Visuaalinen ilme
välittää kiitosta ja iloa.

Kiitoskaupan ilmeen haluttiin olevan helposti lähestyttävä ja pehmeä mutta silti yritysmaailmaan sopiva. Logoon haluttiin tuoda ajatus kahden ihmisen kohtaamisesta. Karkea idea viimeisteltiin usean suunnittelijan voimin tyylikkääksi kokonaisuudeksi, joka sopii sekä verkkoon, kortteihin että pakkauksiin.

Värimaailmassa päädyttiin lämpimiin sävyihin, pois kylmästä korporaatiomaailmasta. Punaoranssi on puhuttelevan erottuva ja liukuväri tuo siihen elävyyttä. Kaarevaa muotoa on käytetty myös verkkosivujen ulkoasussa, jotta Kiitoskaupan perusajatukseen vahvasti liittyvä hymy välittyisi käyttäjälle tämän tehdessä ostoksia.

Kiitoskaupan logo on hyvä yhdistelmä siitä, mihin se on tarkoitettu. Vähän korporaatiohtava, mutta helposti lähestyttävä. Siinä on sekä särmää että pyöreyttä.

Kiinnostuitko?
Saa soittaa.

Sampsa Geijer

Creative Director

Scroll to Top